Violeta Răduț

Profitând, ca orice membru al Opoziției, de haosul creat, Violeta Răduț pune mâna pe calendar și le amintește alegătorilor faptul că în primăvară Guvernul Orban le promitea oamenilor măști de protecție în regim gratuit. Mai mult decât atât, vicepremierul Raluca Turcan promitea, în aceeași primăvară, și elevilor măști gratuite, lucru care, de asemenea, nu i-a scăpat deputatei social democrate.

Violeta Răduț: „Era primăvară când guvernul liberal promitea că fiecare român din categorii sociale defavorizate va primi măști gratuite. Nici până acum, în luna septembrie, aceste măști nu au fost distribuite”

„Tot în primăvară, Raluca Turcan, vicepremier al Guvernului României, garanta că elevii vor primi și ei măști. Pe măsură ce se apropia începutul anului școlar, și-au dat seama că sunt incapabili să ducă la bun sfârșit o astfel de măsură, așa că au pasat responsabilitatea la primării, școli, părinți și elevi.

Problema tabletelor, iarăși, a rămas nerezolvată. La ora actuală, 5.000 de clădiri școlare, din totalul de 22.000, nu sunt conectate la internet, iar despre numărul copiilor care nu au nici internet, nici telefoane performante, nici tablete, probabil că guvernul nici nu vrea să audă.”, declară Violeta Răduț.

Citește și: Orban le dă copiilor internet: 2.800 de clădiri școlare vor fi conectate

„Premierul și miniștrii pleacă în peripluri electorale, unde, culmea tupeului, se laudă cu investițiile făcute de guvernarea PSD.

Minciuna și demagogia sunt în centrul atenției lor. Nu adevăratele probleme ale României’, a mai spus deputata PSD Violeta Răduț.

Citește și: Ponta a descoperit mișmașuri la PNL: alte măști, altă distracție

#News