Tudor „Tubel” Schinagel / Foto: Facebook

Dacă ne era teamă că în această campanie electorală nu vom avea parte de excentricități, iată că „Tubel” vine să ne strice impresia și să facă vâlvă. Mai exact, omul nostru e candidatul „în șlapi” la Primăria Sectorului 1. Pe numele său real Tudor Schinagel, zis „Tubel”, acesta debordează de paranoia și se simte filat de „Poliția Animalelor”. Mai mult decât atât, ca să fie sigur că absolut nimeni nu-l va fila în vacanță, mai ales pe drumul de întoarcere acasă, trimite o petiție la Serviciul de Protecție și Pază, mai exact direct Generalului Lucian Pahonțu, prin care solicită cale liberă astăzi, pe ruta București-Brașov. Cu alte cuvinte, să nu vadă picior de demnitar sau de poliție pe rută. E și el om și are drepturi, ca oricare alt candidat! Șiu pentru că are drepturi, Tudor Schinagel vrea protecția SPP!

Schinagel, în scrisorica sa adresată lui Pahonțu: „Sâmbătă 5 septembrie, in intervalul orar 13:00 – 17:00 sa nu aprobați nicio misiune care ar consta in deplasarea vreunui ministru dinspre București către Brașov”

„Stimate domnule General doctor Pahonțu,
Subsemnatul Tudor “Tubel” Schinagel, cetățean onest, tata a trei copii, domiciliat in București Sector 1 si candidat la funcția de primar al Sectorului 1 din București la alegerile locale din acest an, formulez prezenta PETITIE prin care, respectuos va solicit ca mâine, sâmbătă 5 septembrie, in intervalul orar 13:00 – 17:00 sa nu aprobați nicio misiune care ar consta in deplasarea vreunui ministru dinspre București către Brașov deoarece intenționez sa mă întorc acasă in condiții de siguranța cu familia mea formata din cei trei copii ai mei si soție.
Prezenta petiție înțeleg sa o fundamentez pe următoarele MOTIVE:
In fapt, sunt un cetatea onest al României care domiciliază pe raza Sectorului 1. De curând am decis, scârbit fiind de calitatea clasei politice si a administrației publice locale si centrale sa îmi depun candidatura pentru funcția de primar al sectorului 1 din București. Demersul meu, sprijinit de comunitățile online “Oare sunt un porc?”, IDB si iSpritz s-a materializat prin depunerea candidaturii si acceptarea acesteia de către Biroul Electoral de Circumscripție al Sectorului 1 in data de 18 august 2020.
In prezent sunt înscris in cursa electorala si am o susținere covârșitoare in mediul online. Fata de acest aspect, având in vedere ca la sondajele de opinie făcute in cadrul comunităților online rubricate figuram cu un procent zdrobitor de 53% in opțiunea de vot al internauților, am decis alături de echipa mea de campanie, sa ne luam o săptămâna de vacanta la început de campanie electorala pentru a oferi o sansa contracandidaților mei sa mai recupereze din handicap.
De asemenea, mi s-a părut ca ar fi neaoșromanesc sa începem treaba cu o binemeritata vacanta Va învederez faptul ca in vacanta, atât eu cat si familia mea, ne-am simțit foarte bine, petrecând un timp minunat in localitatea Brașov.
Maine, sâmbătă 5 septembrie 2020, urmează sa ne întoarcem in București conform planificării făcute acum o săptămâna. In lumina evenimentelor rutiere petrecute in timpul acestei săptămâni de vacanta, intens mediatizate, in care un angajat al instituției pe care o conduceți a fost implicat într-un accident fiind in misiune transportând un ministru din actualul guvern si raportat la faptul ca domnul ministru a declarat ca vina exclusiva a producerii accidentului prin nerespectarea regulilor de siguranță rutiera aparține in exclusivitate angajatului SPP, domnul ministru dormind pe bancheta din spate, si fiindcă sunt cu copiii mei, înțeleg sa va adresez rugămintea ca mâine in intervalul 13:00 – 17:00 sa nu aprobați nicio misiune de transport miniștri dinspre București către Brașov ca sa ajungem si noi cu bine acasă. Va scriu in principal in calitate de tata știind ca si dumneavoastră sunteți unul si înțelegeți perfect teama care mă încearcă sa nu dea vreun ministru peste noi pe drumul de întoarcere.
Nu îndrăzneam sa va formulez aceasta solicitare însă, nu știu daca ați aflat deja din presa dar sunt deja victima unor acte reprobabile de politie politica fiind filat la o manifestare de susținere organizata de Martorii lui Tubel (grup social care mă susține si divinizează) de politia secreta a animalelor după cum reiese din informațiile apărute pe site-ul www.investigatorul.info In speranța ca solicitarea mea nu tulbura prea tare activitatea si așa destul de încercata a Serviciului de Protecție si Paza de transport a unor miniștri adormiți, permiteți-mi sa va asigur de întreaga mea considerațiune. In drept, îmi întemeiez prezenta cerere pe legea bunului simt si alte prevederi legale naționale care îmi conferă drepturi dar pe care încă nu am ajuns sa le conștientizez pe deplin.
Cu deosebita stima si respect, Tudor “Tubel” Schinagel”, zice omul petiția trimisă generalului.

Nu știu exact ce se întâmplă cu candidații la Primăria Sectorului 1, însă parcă prea din ce în ce mai mulți încep să fie cuprinși de virusul fricii și-a paranoiei. Să ne amintim că nu de mult, candidata USR la S1, Clotilde Armand, acuza un filaj asemănător.

Citește și: Situație hazlie: Un candidat independent acuză că ar fi „filat” de Poliția Animalelor

#News