Petre Daea

„Kakaia Tehnica” ar fi spus rusul dacă i-ar fi văzut pagina de Facebook a lui Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, acum câteva zile. Cum agenturile străine nu dorm, ci veghează pe oricine nu se conformează sistemului, se vede treaba că oculta și-a unit forțele tocmai pentru a-i închide pagina lui Daea. Nu, nu lui Ciolacu, nu lui Teodorovici, ci lui Daea! Nici măcar Maria Grapini n-a avut parte de o așa soartă cumplită. Și vorba aia, nici cu Maria nu prea ne e rușine, că e și „dumneaei” destul de slobodă la gură câteodată.

Nu vă faceți griji! Pagina de Facebook a lui Daea e în picioare… „parțial”

Adresându-se prietenilor, colegilor și fermierilor, Petre Daea ne anunță că așteptarea a luat sfârșit! Pagina e din nou în picioare, așadar canalul său de comunicare a fost „restabilit” la parametri aproape optimi.

Întrebarea care rămâne pe buzele tuturor e: Cine i-a vrut răul lui Daea? Să fi fost vreo oaie? Să fi fost vreun cormoran?

„Dragi prieteni,

Dragi fermieri,
Dragi colegi,

Vă anunț că de astăzi revin în comunicare pe Facebook.

Timp de aproape 2 luni am căutat soluții tehnice pentru a-mi recupera pagina distrusă de către ”interesații” comunicării mele.

Am reușit parțial.

Doresc să le mulțumesc celor care m-au ajutat.
Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas fideli.

Cu admirație pentru toți și cu gândul bun pentru țară, rămân consecvent în abordarea temelor din domeniul consacrării profesionale, sperând în binele tuturor și succesul fiecăruia.

Cu prețuire,
Sănătate tuturor!”, scria azi Petre Daea pe Facebook.

Citește și: Deputatul PSD, Cristina-Elena Dinu acuză: „Iohannis și ai lui nu mai respectă nicio lege”

#News