Cristina-Elena Dinu (PSD)

Deputatul PSD, Cristina Elena-Dinu este de părere că liberalii au ajuns să nu mai respecte nicio lege și niciun principiu fundamental de moralitate. În dorința de a-și susține spusele, deputatul PSD amintește de cazul Narcizei Nedelcu care, condamnată definitiv fiind, ar fi fostu totuși numită în funcție în cadrul Oficiului Județean de Cadastru Iași. Chiar și-așa, de menționat este faptul că Nedelcu ar fi fost, totuși, pusă pe liber de ANCPI.

”Practic, Iohannis și ai lui nu mai respectă nicio lege, fie ea de facto sau morală, mai ales în ceea ce privește propulsarea unor persoane din cadrul clientelei lor politice în posturi de demnitate publică, care, cel puțin teoretic, presupun o serie de abilități și pregătiri specifice.

Ultimul exemplu este numirea în funcția de șef al Oficiului Județean de Cadastru Iași a Narcizei Nedelcu, despre care presa susține că este condamnată definitiv pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Acest fapt a survenit la doar o zi după ce liberalii au votat în Camera Deputaților, în mod demagogic, inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”.”, declară deputatul PSD.

Mai mult decât atât, deputatul PSD Cristina-Elena Dinu afirmă că președintele Iohannis ar practica dublul standard, astfel că în timp ce acuză penalii din alte partide, refuză să-i vadă pe cei din PNL.

„Această desemnare este doar una dintre sutele de numiri în funcții publice efectuate în acest an în toată țara, la toate nivelurile posibile, în urma cărora au ajuns în posturi decizionale persoane remarcate mai degrabă prin gradele de rudenie ale liberalilor, decât prin recomandări profesionale, așa cum ar fi fost firesc.

În acest timp, vajnicul luptător anticorupție Klaus Iohannis nu s-a simțit deloc deranjat de penalii din Guvernul său, necontestând nicio numire din cele semnalizate de mass media ca nefiind în regulă.”, susține parlamentarul PSD, Cristina Elena Dinu.

Citește și: Pe Orban l-au durut, un pic, loviturile din partea USR, dar insistă să facă alianță

#News