Vestea că România va beneficia în următorii ani din fondurile UE de aproape 80 de miliarde de euro, o sumă de care, trebuie să recunoaștem, țara noastră nu a mai beneficiat niciodată, a ajuns și la Cluj. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a aflat în cele din urmă de victoria președintelui Klaus Iohannis, la negocierile pentru acordarea de granturi și împrumuturi din fondurile uniunii și s-a bucurat atât de tare că ar fi vrut să-i transmită prin viu grai entuziasmul pe care îl împărtășește, dar și disponibilitatea lui pentru o funcție de genul prim-ministru, primar de București, consilier prezidențial, măcar un minister, ceva acolo.

Și pentru că președintelui Iohannis îi plac oamenii care spun lucrurilor pe nume, Rareș Bogdan s-a gândit că o discuție telefonică nu ar reprezenta o garanție pentru viitorul său politic, pe când o postare în mediul online rămâne pentru posteritate, o dovadă de netăgăduit a apartenenței la valorile liberale. Nu de alta, dar în ultima vreme se tot vorbește că președintele nu prea l-ar mai avea la suflet pe jurnalistul-politician.

„Victorie uriașă marca Klaus Iohannis, după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelenta și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas, a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMANIA. De acum, doar să înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie să facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornita execuția și finalizate.

Adică mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi. UE îți da, nu îți bagă însă și in traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca România să beneficieze de o sumă absolut fantastică, impresionantă de-a dreptul. Acum la TREABĂ! Sunt convins că și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru România”, a scris entuziast Rareș Bogdan, pe Facebook.

Urecheat părintește de președintele Klaus Iohannis din cauza bâlbelor din legea carantinei și izolării, prim-ministrul Ludovic Orban a ținut și el să-i transmită șefului statului că s-a făcut băiat cuminte, că a urmărit cu sufletul la gură negocierile de la Bruxelles și că e în continuare pe baricadele luptei politice.

„Datorită eforturilor deosebite depuse de președintele Klaus Iohannis, România a obținut o sumă cum n-a avut niciodată în ultimii ani. Odată decizia luată noi va trebui să accelerăm toate procedurile privitor la bugetul UE 2021-2017. Apreciez în mod deosebit rezultatele și abilitatea remarcabilă a președintelui Klaus Iohannis, care a obținut un rezultat foarte bun”, a spus Ludovic Orban la începutul ședinței de Guvern de marți.

Citește și: România a primit aproape 80 de miliarde de euro de la UE, ce facem cu ei?

HashtagNews.ro