Victor Ciutacu

Dorind să debordeze de-o ironie fină, Victor Ciutacu atacă știrea zilei potrivit căreia Traian Berbeceanu tocmai ce s-a înscris în PNL. După cum aminteam într-un articol precedent, anunțul adeziunii acestuia în PNL a fost făcut de șeful liberalilor din Deva. Veste care, în mod evident, i-a picat un pic greu la stomac lui Victor Ciutacu. Însă cum e obișnuit să atace tot ce nu-i din PSD, aceeași veste i-a deschis noi oportunități.

Astfel, el amintește de o așa-zisă luare de mită, pe care Berbeceanu ar fi comis-o acum ceva vreme, sfătuindu-i așa, mai pe sub masă, pe liberali, că alăturarea lui Berbeceanu de partid n-ar fi tocmai una de bun augur. De ce? Pentru că „omul se dă omul cu capul de bordură, să simtă mirosul de praf amestecat cu sângele șiroind”. Iată o înșiruire de cuvinte demnă de studiat la sesiunea de BAC 2021.

„Fără penali în funcții publice” s-a întors la locul faptei. Inculparea pentru luare de mită e pistol cu apă. Adevăru-i că e nevoie de un suflu proaspăt. Să-i învețe cineva pe liberali cum se dă omul cu capul de bordură, să simtă mirosul de praf amestecat cu sângele șiroind. În sfârșit, arheologii au descoperit urmașul Brătienilor, să fie într-un ceas bun!”, spune Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Berbeceanu dă uniforma de polițist pe geaca galben-liberală

#News