Traian Berbeceanu reprezintă, în acepțiunea multor români, un soi de super erou fără costumul aferent, acela cu chiloții peste colanți. Eroul de care are nevoie toată lumea. Bărbatul cu mușchi, privire încruntată și un simț al dreptății care să ne servească nouă, tuturor, pe post de platoșă împotriva vrăjmașilor. N-am să-i neg calitățile polițienești lui Berbeceanu. Omul e bun în ceea ce face și, mai mult decât atât, are curajul propriilor păreri, dincolo de cele multe și diferite ale altora.

Cu toate astea, vestea că Traian Berbeceanu s-a înscris în tabăra galben-liberală, mânat de insistențele șefului Marcel Vela, trebuie să recunosc că m-a mirat un pic. Desigur, nu e niciun secret faptul că acesta tinde spre PNL, având în vedere că, cel puțin momentan, face echipă cu aceștia – într-o oarecare măsură.

Așadar, într-o notă ceva mai oficială, se pare că da, treaba e ca și făcută: Berbeceanu s-a înscris în PNL, la filiala Deva, acolo unde și-a depus adeziunea de partid. Anunțul a fost făcut chiar de șeful PNL Deva.

Așteptăm cu interes momentul în care acesta va da uniforma de polițist pe costumul de politician. În mod sigur, o pierdere pentru poliție. Să vedem, însă în ce manieră va fi un câștig pentru populație.

Citește și: Aparent, Orban le-a pus gând rău lipitorilor de afișe

#News