Ajung la concluzia că atunci când vine vorba despre politica românească, unul e hăis, unul e cea. Cam așa e cu PSD, cam așa e cu PNL, cam așa e și cu Raed Arafat care pare printre puținii cu adevărat îngrijorați de sănătatea noastră și nu de voturi și alegeri locale ori parlamentare.

Raed Arafat nu e politician și poate asta îl ajută să privească totul dintr-o altă perspectivă, dincolo de interese politice. Astfel, în contextul pandemiei, ca o mămică îngrijorată, Arafat nu recomandă concediile în străinătate, dându-ne alternativa concediilor petrecute în țară. Și haideți să fim serioși, poate o gură de aer proaspăt, românesc, ne-ar prinde bine.

Din punct de vedere epidemiologic, România încă stă bine. Cel puțin prin comparație. Astfel că, sedimentând această informație, constat că îndemnul lui Raed Arafat devine cu atât mai pertinent. Și-apoi, ar fi păcat de cele două luni de stat în casă.

Raed Arafat: „În vara aceasta cel mai recomandat este turismul intern”

„Mesajul meu este să se concentreze pe turismul intern. Este nevoie să sprijinim turismul intern, pentru că a suferit. Turismul intern este soluția pentru oricine nu vrea să se complice. Dacă apare ceva, este foarte ușor să-ți rezolvi problema. În vara aceasta cel mai recomandat este turismul intern”, a declarat Raed Arafat, invitat la TVR.

Citește și: PSD: „Decizia PSD e de a nu vota prelungirea stării de alertă”

#News