Accident soldat cu patru persoane rănite, în județul Vâlcea

Patru mașini au fost implicate in coliziune

SMURD
SMURD

Patru autoturisme au fost implicate marţi într-un accident produs pe DN 64, în localitatea Mihăeşti din judeţul Vâlcea. Trei persoane, doi minori şi o femeie, au fost rănite şi transportate la spital, potrivit ziare.com.

În data de 31 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 64, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, în localitatea Mihăeşti, la km 103 + 300 m, ar fi avut loc o coliziune între 4 autoturisme”, anunţă IPJ Vâlcea. În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane,doi minori de 13 şi 7 ani şi o femeie de 66 de ani, toţi din judeţul Olt, pasageri în unul dintre autovehicule. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Nordul Italiei, afectat de furtuni violente