Chit că v-a plăcut Star Trek în anii ‘90 sau nu, nu aveți cum să nu-l știți. Serialul ăla cu Căpitanul Picard și cu nava Enterprise care, episod cu episod trata teme sensibile și deștepte, învăluind totul în science fiction. Și pentru că tot a apărut de curând o serie nouă cu Picard, pe numele ei Star Trek Picard, iată că nici Trump nu a devenit indiferent acestei premiere, și a autorizat noul logo pentru Space Force, a șasea ramură a „magnificei” sale armate, așa cum a numit-o chiar el într-o postare pe Twitter.

Iată că fanii adevărați Star trek nu au rămas indiferenți noului logo Space Force, pe care Trump, împreună cu mari graficieni ai planetei l-au pus la punct, și-au semnalat asemănarea izbitoare cu logo-ul ce apare în franciza Star Trek, atribuit Federației Planetelor Unite (United Federation of Planets).

Noi am mai completă faptul că, dacă Donald Trump ar trebui să plătească cuiva drepturi de autor, probabil că, pe lângă moșternitorilor lui Gene Roddenberry, ar trebui să cotizeze niște bănuți și-n contul Oltcit România, după cum urmează:

logo Oltcit

Acum nu știm dacă Donald Trump se pregătește să înființeze o federație a planetelor și dacă ăsta este modul său subtil de a ne anunța intențiile sale, însă, dacă cumva îi trece prin cap acest lucru, am vrea să-l anunțăm că mai bine s-ar orienta spre Ferengi, acea rasă de extratereștri urecheați ce se închină la Legile Achiziției, legi pe care Trump, om de afaceri, se pare că le știe pe de rost, oricum.

#News