Victor Ciutacu

Victor Ciutacu nu-i prea suportă pe cei din PNL: nu-i un secret. Și cum de ceva vreme aceștia se mai află și la putere, parcă treaba asta-l supără și mai tare pe jurnalist. Nu trec câteva zile bune, că-i și ia iar la rost! Ce-l supără pe Ciutacu de data aceasta? Faptul că se ascund morți. Sau cel puțin asa se vehiculeaza pe ici-pe colo în ultima perioadă.

Și mi-amintesc cum astăzi de dimineață mă uitam la Verdictul Politic al Danei Budeanu. Nu că mi-ar plăcea individa, ci pentru că am nevoie să știu părerile tuturor. Și ce să vezi, comentariul lui Ciutacu pare desprins din cel al Danei. Sau invers, că nu-mi dau seama care pe care a copiat. Ori poate au aceleași surse de informare, cine știe?

„Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât. Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii. odinioară Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic.”, scrie Victor Ciutacu pe Vorbe Grele.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, supărat pe cei ce nu respectă carantina

#News