FOTO primăria sectorului 2
FOTO primăria sectorului 2

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al  sectorului 2, demontează știrea conform căreia în sectorul 2 ar fi cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Viceprimarul Popescu dezvăluie numărul real al îmbolnăvirilor de COVID-19

„S-a creat o confuzie între numărul celor bolnavi și care au domiciliul în sectorul 2 și persoanele internate pe raza sectorului 2. În sectorul 2 avem două spitale dedicate COVID-19 și de asemenea, tot în sectorul 2 se află și Spitalul Dr. Profesor Dimitrie Gerota, spital aflat în carantină”, declară viceprimarul Dan Cristian Popescu.

„Imediat după apariția acestei știri am cerut detalii autorităților. Anunț pe această cale că numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în sectorul 2 este de 25. Sper ca toată presa să preia această informație și să o facă publică cât mai repede”, continuă Dan Cristian Popescu

„Cetățenii sunt oricum speriați, este o perioadă cu multe informații, dar din păcate nu toate reale. Fac un apel, din nou, ca orice relatare despre pandemia COVID-19 să fie verificată înainte de a fi preluată și diseminată, mai ales de persoane publice, cu legitimitate în fața cetățenilor”, încheie viceprimarul sectorului 2.

Reamintim că săptămâna trecută toată media a anunțat că în sectorul 2 sunt 116 cazuri de COVID-19, cele mai multe din București.

Citește și Firea, măsuri tot mai drastice, în perioada stării de urgență. Traseele STB, reduse cu 40%

Știrea de săptămâna trecută a fost preluată de Ministrul Educației, Monica Anisie, de secretarul general PNL sector 2 și Director la Sala Palatului, Adrian Costache, dar și de președintele USR sector 2 și candidat la Primăria sector 2, Radu Mihaiu.

#NEWS