Violeta Alexandru

Se pare că vechile practici PSD nu au fost uitate, odată cu schimbarea conducerii de la Dragnea, la Dăncilă și de la Dăncilă la Ciolacu. Până la urmă, lupu-și schimbă părul, dar naravul, ba. Ori de data aceasta avem de-a face cu un atac venit din alte părți?

Citește și: Tăriceanu sare la gâtul Violetei Alexandru

Ultima victima a unei astfel de practici este chiar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care, se pare că a fost de curând trollată de către postacii PSD, dau cel puțin așa susține aceasta. În numele ministrului s-a creat un cont fals pe care s-a postat în numele acesteia. În postarea fake, Violeta Alexandru s-ar fi bucurat de necazul liftiere concediate de la spital și se insunează că aceasta ar avea chiar o legătură cu concedierea femeii.

Violeta Alexandru vine să explice ce s-a întâmplat de fapt, spunând că acest act este doar o mostrp de FAKE NEWS, marca PSD. Cei de la PSD nu au reacționat încă, astfel că nu avem un punct de vedere al acestora, care să ne confirme ori să ne infirme spusele ministrului despre implicarea lor în campania de dezinformare.

Citește și: Dumitru Pelican o consideră pe Violeta Alexandru habarnistă

„Fabrica de fake news a PSD, ca sa spunem lucrurilor pe nume, nu se opreste niciodata. Imi fabrica postari false. Circula pe Internet cea de mai jos. Nu e singura. Se folosesc problemele personale ale unui om – angajat al unei societati comerciale pentru a ma lovi pe mine.Am toata increderea ca oamenii sunt mai intelepti decat crede PSD si vor gasi antidotul de a se proteja si de acest fake news. Imi vad de treaba in continuare”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

#News