Ministrul Drulă a găsit sursa blocajelor din minister

Ministrul declară, de asemenea, că este pasionat de infrastructură

După o analiză sumară a situației, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat că blocajele care apar, de regulă, în investițiile de infrastructură nu s-ar întâmpla pe șantiere, ci la Ministerul Transporturilor, sugerând că birocrația din sistem ucide orice bună intenție.

„Îmi doresc să fac acele acțiuni, prin care să mă asigur că lucrurile se întâmplă cât mai bine în minister și așa mai departe. De multe ori, blocajele nu sunt pe șantier, sunt în clădirea aceasta în care mă aflu acum, în Palatul CFR, unde sunt toate companiile și Ministerul Transporturilor”, a declarat pentru RFI, Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă: „A fost o chestiune supralicitată de miniștrii Transporturilor, după părerea mea”

De asemenea, Cătălin Drulă a mai spus că intenția acestuia nu e de a stat toată ziua pe șantiere, întrucât, din punctul său de vedere, metoda este una folosită mult prea des, sugerând populismul foștilor miniștri de dinaintea sa. Cu toate astea, recunoaște că experiența „la fața locului” nu poate fi înlocuită cu nimic.

„Evident că nu poate înlocui nimic o experiență la fața locului. Eu sunt și pasionat de infrastructură, deci din când în când o să fiu acolo pur și simplu, pentru că vreau să văd un pic lucrările, să stau de vorbă cu oamenii și să am un contact vizual, să ne uităm pe o planșă, dar nu asta intenționez, să stau toată ziua, cum se spune, pe șantiere. A fost o chestiune supralicitată de miniștrii Transporturilor, după părerea mea. Îmi doresc să vorbească mai mult rezultatele decât pozele de PR pentru mandatul meu”, a mai spus Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Citește și: Novak încearcă marea cu degetul: 45 de minute de gimnastică, înainte de cursuri

#News