Novak încearcă marea cu degetul: 45 de minute de gimnastică, înainte de cursuri

Potrivit lui Novak, elevii ar putea să practice, înainte de începerea efectivă a cursurilor, 45 de minute de stretching, însă și nutriție

Noul ministru al Sportului Eduard Novak aduce pe masa de discuții o propunere pe cât de interesantă, pe atât de controversată, din pricina greutății cu care aceasta ar putea fi pusă în practică. Potrivit lui Novak, elevii ar putea să practice, înainte de începerea efectivă a cursurilor, 45 de minute de stretching, însă și nutriție. Astfel, elevii ar putea să înceapă cursurile beneficiind de un tonus nou, propice învățării.

Eduard Novak și o propunere interesantă

„Haide să găsim altă formulă de educație fizică, 45 de minute de stretching plus nutriție. Eu aș pune prima oră să începem de aici, prima oră în fiecare zi 45 de minute de gimnastică și nutriție, dupa aceea suntem fresh, putem să începem să învățăm”, a spus ministrul Sportului, Eduar Novak. „Am primit multe uppercut-uri și picioare în fund”, a adăugat acesta.

De asemenea, Eduard Novak este de părere că țara noastră ar trebui să-și concentreze atenția pe acordarea de fonduri pentru discipline ca gimnastica, canotajul, halterele, atletismul, înotul sau ciclismul, unde performanțele sportivilor ar putea fi valorificate mai mult.

De menționat că Eduard Novak este un fost sportiv de performanță care a practicat patinajul viteză, însă după accidentul de mașină suferit în 1996, s-a axat pe ciclism unde a performat, de asemenea. „Dar dintr-o clipă în alta viața noastră se poate schimba. Viața este foarte scurtă și trebuie trăită cu calitate”, a adăugat Novak.

Citește și: Jurnalistul sportiv Radu Naum face acuzații la adresa noului ministru al Sportului

#News