Robu virusului: fostul primar al Timișoarei are COVID-19

Fostul primar al Municipiului Timișoara, Nicolae Robu a anunțat că s-a infectat, ca mulți alți politicieni, în cursul ultimelor zile. Potrivit lui Robu, acesta ar fi „încasat” COVID-19 ca să nu plece chiar cu mâna goală din Primărie, povestind că, în mod miraculos, a reușit să evite infectarea în vremuri când activitatea sa cu publicul era mult mai intensă, amintind de campania electorală de la locale când s-a aflat în mod frecvent printre oameni.

„N-am ajuns bine liber de responsabilităţi publice, după mai bine de 30 de ani de continuitate pe astfel de poziţii -începând cu cea de Prorector, dobândită la începutul anului 1990-, că… am dat în COVID! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exerciţiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulţime de lume, la Primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu ştiu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?! :))”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Detaliile infectării, povestite de Nicolae Robu

„Ei, marţi, în 03.11, seara, am început să tuşesc sec. Miercuri dimineaţa, mi-am ţinut cursul la UPT -online- şi până la prânz am fost ok. Apoi, am tuşit tot mai rău, astfel că am plecat de la birou acasă şi, fără a bănui că am covid, dimpotrivă, convins că e o simplă răceală -deşi eu ff rar am răcit-, din precauţie, m-am autoizolat, atât eu, cât şi soţia, care n-a avut nici cea mai mică problemă.  Zilele următoare făcând şi febră şi tuşind rău, am luat legătura cu medicul de familie şi apoi m-am testat. Rezultatul, surprinzător şi… deloc confortabil, recunosc: POZITIV. Surprinzător pentru că, lăsând la o parte tusea seacă extrem de neplăcută şi febra care dădea înapoi imediat la algocalmin, starea mea generală era bună, tonusul îmi era bun”, a mai scris Robu.

Citește și: Tudose, despre Orban: „Mai are vreo 2-3 săptămâni”

#News