Rareș Bogdan le dă speranțe celor de la AUR

La mai puțin de o săptămână până la alegerile parlamentare, unul dintre cei mai expansivi membri PNL Rareș Bogdan a vorbit despre estimări, marile suprize ale acestor alegeri și despre prezența la vot, un subiect extrem de important, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, Rareș Bogdan este de părere că partidul AUR, relativ nou intrat pe piața politică, s-ar putea să reprezinte marea supriză a alegerilor care, tot în opinia acestuia, se vor derula cu o prezență de 35%-38%.

Rareș Bogdan: „Partidul domnului Ponta spre 6-7%”

„Prezenta estimata este intre 35 si 38 la suta dar e posibil sa scada sub 35%. Deci ar fi o minune sa avem prezenta peste 40%. Va conta mult mobilizarea, activul de partid.

Prezenta nehotaratilor e sub 10%, nu avem mai mult de 8-9 la suta si din acestia PNL incearca sa rupa 2-3 procente.

Mai e un partid pe scena politica, poate fi surpriza alegerilor. Ne-a aparut in sondaje in ultimele doua saptamani. Partidul AUR (Alianta pentru Unirea Romanilor). Este un partid care nu ne mai apare sub 4% in niciun sondaj de opinie.

Partidul dlui Tomac si Basescu se lupta pentru a ajunge la 5-6%.

Partidul dlui Ponta spre 6-7%.

USR a avut un boost de energie dupa Piata Neamt, dar emotia generata s-a stins destul de repede si USR a coborat din nou sub 20%. Atunci erau destul de periculosi”, sunt cele mai importante declarații ale lui Rareș Bogdan de la Antena 3.

Citește și: Băsescu: „Valorile Europei pleacă de la valorile creștine și de la familie”

#News