Grindeanu este sigur că PSD va câștiga alegerile

Într-o conferință de presă la sediul social democraților Sorin Grindeanu a declarat că PSD va fi marele câștigător al acestor alegeri parlamentare și că, în mod sigur, în cazul care această ipoteză se va adeveri, partidul său va exclude orice variantă de guvernare alături de PNL. Mai mult decât atât, acesta avertizat că PSD are de gând să fie „mai atent” acum la numărarea voturilor, astfel încât nimeni să nu deturneze procedura de vot.

Sorin Grindeanu: „Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor”

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct împreună cu colegii noştri din teritoriu cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu aseară, în timpul unei conferințe de presă de la sediul PSD.

De asemenea, Sorin Grindeanu a mai spus că PSD va avea grijă să termine de numărat voturile primul, până la „ultimul”.

Citește și: Rareș Bogdan le dă speranțe celor de la AUR

#News