psd acuza
Foto: Iulia Kelt

PSD se chinuie, de ceva vreme încoace, să facă opoziție. Stângaci, calm, nu ca pe vremuri, însă intențiile sunt acolo și sunt clare. De altfel, pot spune cu tărie și cu o ușoară bucurie că PSD nu mai e ceea ce era pe timpuri. Nu, nu înseamnă că nu se poate reorganiza pentru o excursie în trecut, însă momentan, în stadiul în care se află, mai exact cu Marcel Ciolacu la cârmă, lucrurile par să se fi schimbat un pic.

Și pentru că reputația de „băiat rău al politicii românești” trebuie, totuși, păstrată, aceștia-și înfoaie din când în când mușchii pe sub gecile roșii și mai aruncă câte-o critică la adresa guvernului. E simplu: PSD vrea ca PNL să nu mai fure. Cu toate că, în general, vorbim despre un îndemn pertinent, sunt de părere că acesta ar fi mers adaptat un pic: „Nu mai furați! Am furat și noi, dar ne-au prins!”.

”Guvernaţi, nu mai furaţi”, au scris cei de la PSD, la unison, sub emblema de partid

„Nu mai furaţi! Acesta este cel mai bun program de relansare economică în guvernarea liberală ce căpuşează bugetul ţării prin Unifarm-uri de partid. Se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică şi nu reuşesc. Le ies în schimb toate tunurile cu măşti şi alte echipamente sanitare. E clar că mintea nu le-a fost la salvarea ţării, au vrut doar să-şi umple buzunarele şi au furat cât pentru zece vieţi. E timpul să se oprească”, a transmis, marţi, PSD.

Citește și: Florin Roman: ”Principalul vinovat pentru numărul îmbolnăvirilor este PSD”

#News