Ciolacu nu e foarte mulțumit de Viorica Dăncilă. Păi cum era să fie mulțumit, de vreme ce doamna a mușcat mâna care o hrănea? Cu nu mult timp în urmă, să fie vreo două luni-jumate, Dăncilă îl ridica în slăvi pe Marcel Ciolacu, susținând că e singurul care-i mai dă câte-un semn de viață, întrebând-o dacă mai are nevoie de ceva. Ieri, surpriză! Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu. O situație de râs și de plâns, în egală măsură. Mai rămâne de văzut pentru cine de plâns și pentru cine de râs.

„Intr-un partid atat de mare e normal sa fie discutii. Atacul este clar unul politic, normal, ca sa nu creasca PSD trebuie si un scandal in interior dus de cateva persoane, dar pe mine…eu de cand sunt presedintele PSD am cu totul alta abordare si nu sunt deranjat de astfel de manifestari (…) Dvs nu vi se pare curios ca dna Dancila a pus o postare sponsorizata pe Facebook de aseara? De ce a iesit presedintele azi dupa ce legea a trecut tacit de o luna de zile?”, a declarat Marcel Ciolacu la Digi24.

Ca să echilibrăm situația, vă prezentăm și punctul de vedere al Vioricăi Dăncilă

„Ieșirea prezidențială de azi a fost nu doar un atac total nedrept și profund demagogic la adresa PSD, ci și o manevră de acoperire a responsabilității ce revine liberalilor în chestiunea proiectului de lege a autonomiei Ținutului Secuiesc.

Responsabilitatea – sau mai bine zis IRESPONSABILITATEA – se împarte între conducerea Camerei Deputaților și conducerea Guvernului. Dacă Marcel Ciolacu a închis ochii, nu i-a păsat ori a fost incompetent, la fel a fost cazul și cu Ludovic Orban, care s-a raportat la subiect cu aceeași susținere tacită, nepăsare ori incompetență. Mai mult, nici liberalii importanți din Camera Deputaților n-au făcut nimic pentru a împiedica această jignire gravă la adresa românilor și acest demers de încălcare flagrantă a Constituției României.

Ca să fie clar pentru Klaus Iohannis: PSD nu e deloc partidul care să fie pus la zid în chestiunea națională sau pe tema susținerii Constituției! PSD nu a ezitat niciodată pe aceste subiecte! PSD apără interesul național și Constituția României mai bine decât au făcut-o vreodată Ludovic Orban și cei din jurul său! PSD nu primește lecții de la Klaus Iohannis în materie de conștiință românească!

P.S. Reafirm că Marcel Ciolacu e obligat să-și dea demisia din fruntea PSD. Iresponsabilitatea de acest fel și la acest nivel se plătește cu demisia!”, declara în cursul serii de ieri Viorica Dăncilă pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Dăncilă, nesigură: ori Iohannis a mințit, ori Ciolacu cam s-a fript

#News