FOTO EVZ
FOTO EVZ

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori, va da persoanelor peste 65 de ani, aflate în stare de vulnerabilitate, un ”coș al solidarității”, ce conține produse alimentare și sanitare. Măsura se aplică în contextul pandemiei COVID 19.

„Propun în această ședință a Consiliului General 4 proiecte prin care Primăria Capitalei continuă acțiunile pentru îmbunătățirea și protejarea vieții bucureștenilor în actuala situație de criză sanitară. Testarea beneficiarilor din centrele sociale ale DGASMB, oameni ai străzii și vârstnici. Pentru că “Și copiii trebuie testați”, propun achiziționarea unui Aparat Real Time Multiplex P.C.R, pentru Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu”.

“Coșul solidarității”, pentru seniorii din București este proiectul prin care persoanele vârstnice vulnerabile vor putea primi produse alimentare și sanitare.

La cererea a sute de elevi și părinți din alte orașe din România, dorim să extindem la nivel național inițiativa de succes a Primăriei Capitalei, una dintre cele mai inovative și interactive platforme de e-learning – www.hubproedus.ro.„, a transmis Gabriela Firea.

#NEWS