FOTO sectorul 4 live

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, și-a început dimineața cu o atenționare pentru români. Piedone face un apel la autoritățile publice să închidă, temporar, locurile de joacă amenajate în aer liber. Dată fiind creșterea numărului de îmbolnăviri cu virusul COVID-19, fostul primar îi sfătuiește pe români să stea în case și să aibă grijă de ei.

Piedone, bătălie cu COVID-19

„Buna dimineata, dragii mei!
Ne începem ziua cu 309 români îmbolnăviti cu nenorocitul asta de virus…
Astăzi avem 22 de grade în București, maine… frig, lapoviță, ninsoare.
Aveti grija! Stati in casa! Si, mai ales, nu va duceți copiii si nepotii in locurile publice de joacă!!! Indiferent cat de des sunt dezinfectate… tot periculoase raman, în această perioadă!
In calitate de fost primar, si in baza rugamintilor multora dintre cetatenii Sectorului 5, rog autoritățile publice sa închidă, temporar, locurile de joacă amenajate în aer liber!
Copiii au nevoie de implicarea noastră!
Copiii trebuie protejați prin orice fel de metode!
Cu drag, bunicul Piedone”, este mesajul scris de fostul primar pe Facebook.

Tot în contextul coronavirusului, Piedone condamnă atitudinea primarului Daniel Florea de a-și expune angajații la coronavirus doar de dragul campaniei electorale și lansează un apel, pe Facebook, la luarea de măsuri.

„Dragii mei,

Virusul asta nu este o gluma! Este real aici si dincolo de tara!

Habar n-am cum ne va fi viata, cand ne vom acomoda cu el… Habar n-am cum ne va fi, de acum incolo, din punct de vedere economic. Multi aveti afaceri si intelegeti, prea bine, cum este situatia. Inca nu vreau sa scriu despre asta… As scrie cuvinte. Atat… Si-ar fi nedrept.

Voi scrie insa despre altceva… N-am vrut sa ating subiectul, dar trebuie! In calitate de fost primar, trebuie sa scriu urmatoarele randuri…”, a declarat recent Cristian Popescu Piedone.

Citește mai multe aici: Piedone pune la zid acțiunile lui Florea de la Sector 5: Pot provoca drame

#NEWS