Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, este extrem de șocat de ceea ce se întâmplă la Sectorul 5. Piedone condamnă atitudinea primarului Daniel Florea de a-și expune angajații la coronavirus doar de dragul campaniei electorale și lansează un apel, pe Facebook, la luarea de măsuri.

„Dragii mei,

Virusul asta nu este o gluma! Este real aici si dincolo de tara!

Habar n-am cum ne va fi viata, cand ne vom acomoda cu el… Habar n-am cum ne va fi, de acum incolo, din punct de vedere economic. Multi aveti afaceri si intelegeti, prea bine, cum este situatia. Inca nu vreau sa scriu despre asta… As scrie cuvinte. Atat… Si-ar fi nedrept.

Voi scrie insa despre altceva… N-am vrut sa ating subiectul, dar trebuie! In calitate de fost primar, trebuie sa scriu urmatoarele randuri…

Piedone pune accent pe cel doare

Ce se intampla acum in Primaria Sectorului 5… nu este bine.
Nu este bine ca tu, primar in functie, sa-ti expui angajatii si cetatenii pe care-i reprezinti in fata acestui virus nenorocit!
Nu! Nu este bine!

De cand mi-am anuntat candidatura in Sectorul 5, primesc telefoane si mesaje de la confrati care nu m-au intalnit niciodata. Ii respect si le promit ca, intr-o zi, va fi bine! Si-n ultima perioada, oamenii acestia imi trimit fotografii… Multe fotografii cu si despre viata din Sectorul 5!

Dragii mei… Observam, cu totii, ca-n ultimele zile ne bat la usi functionarii Primariei Sectorului 5 sau oameni platiti ,cu 100 de lei pe zi de Primaria Sectorului 5, ca sa imparta, in calitate de voluntari, sapun si alte chestii…
Dragii mei… Pachetul va poate fi folositor. Voi stiti… Dar nu va riscati! Nu va expuneti!

Oamenii acestia in rosu, care impart produsele primariei, NU POARTA NICIUN ECHIPAMENT DE PROTECTIE!!!! Oamenii acestia SE POT IMBOLNAVI SAU POT IMBOLNAVI CAND NE BAT LA USI!!!

Oamenii acestia imbracati cu geci cumparate cu 300 de lei, bucata, de Primaria Sectorului 5… POT PROVOCA DRAME IN TOT SECTORUL 5!

Intr-o vreme cand autoritatile sanitare indeamna la cat mai putine contacte sociale, intr-o vreme in care ni se recomanda sa ne protejam cand iesim in exterior, oamenii acestia, care vin de cine stie unde, care s-au intalnit cu cine stie cine, ne inmaneaza pungi, ne vorbesc de la cativa centimetri, ne ating…

Oameni buni, nu este in regula, oameni buni!
NU ESTE BINE CE SE INTAMPLA ACUM IN SECTORUL 5!

Nu va recomand sa-i indepartati de la usile voastre!

Citește și Tudorache este negru de supărare pe USR, după o manevră în văzul tuturor

Va recomand doar sa fiti atenti! Pana trece molima asta, dar si dincolo de ea, sa fiti atenti, dragii mei!
Crede-ti-ma:
NU ASA TREBUIE SA FIE CONDUSA O PRIMARIE! NU ASA TREBUIE GESTIONAT UN SECTOR!!!! NU ASA!!!

Cu respect, Piedone!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

#NEWS