Cristian Pomohaci împreună cu berbecul său

Vă mai amintiți de Cristian Pomohaci? Da, preotul ăla cântăcios și un pic cam prea prietenos cu băiețeii. Același preot libidonos care a scăpat de pușcărie ca prin urechile acului, întrucât, dintr-un motiv necunoscut, reclamanții au ales să renunțe la acuzații și să-i dea voie neprihănitului să-și continue munca în folosul comunității.

Dar să revenim în zilele noastre! În România lui 2020, Pomohaci are impresia că poate să facă în continuare ce vrea el. Însă cum autoritățile nu-s de-aceeași părere, l-au articulat pe acesta c-o amendă de 5.000 lei pentru că a încălcat măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, prevăzute în ordonanţa militară nr. 2/2020.

Potrivit autorităților, acesta ar fi ieșit la… rugăciune cu câțiva tineri pe un deal dintr-o localitate a județului Mureș, unde fostul preot deține o fermă la care locuiește momentan.

Haidaţ, haidaţ aproape de mine, haidaţ”, declară Cristian Pomohaci. Recunosc că, în locul organelor de ordine, mie mi-ar fi fost un pic frică de acest îndemn mieros al individului, din două motive mari și late. Pentru că avem epidemie de Coronavirus și pentru fostul preot este cunoscut în comunitate ca fiind un tip obrăznicuț și slobod.

Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi”, a mai spus Pomohaci, în apărarea sa.

Păi, stai, nene! Ce cântare despre slava lui Dumnezeu? Nu cumva BOR-ul renunțase la tine după ce s-a aflat cam pe unde-ți place ție să-i mângâi pe copii?

Citește și: Dragul meu Preafericit, aurit și înțolit, ești fericit?

#News