FOTO facebook
FOTO facebook

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a lansat, din nou, un apel pentru bucureșteni să rămână în casă și să respecte toate regulile impuse de autorități, pentru a putea depăși aceste vremuri de cumpănă. Primarul dezvăluie că cea mai eficientă armă în lupta cu COVID-19 suntem chiar noi, și nu testarea la care se înghesuie lumea.

Tudorache dezvăluie cea mai puternică armă anti-COVID-19

„Foarte mulți dintre voi m-ați rugat să “intervin” să fiți incluși în viitoarea testare eșantionată a bucureștenilor.

Alții m-ați acuzat de-a dreptul că se face “pe pile”, deși nu primăria, nici cea de sector și nici cea a Capitalei, este organizatorul acestui studiu. Suntem simpli executanți. Atât.

Am dedus de aici că pentru foarte mulți dintre voi testarea pare a fi un lucru esențial pentru sănătatea voastră.

Nu testele fac diferența, dragi vecini de sector! Ci disciplina și respectarea normelor! De la cele de protecție personală, la cele de protecție colectivă. Toate măsurile pe care le luăm la nivel de administrație sunt în scopul de a vă ajuta să le respectați. Nu le pot înlocui.

Poți să fii testat acum, și să nu ai nimic. Dar, nerespectând normele, te poți infecta în următoarea jumătate de oră și să nu știi. Și să crezi în continuare că nu ai nimic. Și să fii un pericol pentru toți cei cu care intri în contact.

Cu sau fără testare, coronavirusul acționează la fel!

Citește și Gabriel Mutu pune punctul pe „i”: Stați în casă! Noi rămânem la datorie

Singura armă care și-a dovedit eficiența în lupta cu coronavirusul ești chiar tu, vecinul meu de sector, care trebuie să înțelegi că în acest moment corpul tău este o armă îndreptată către cei din jur, cu glonțul pe țeavă. Și te întreb: ce ai de gând? Apeși pe trăgaci sau #ramaiacasa?

Aveți grijă de voi și dovediți responsabilitate maximă. Și solidaritate cu ceilalți. #ReusimImpreuna!”, a scris Daniel Tudorache pe Facebook.

#NEWS