Streinu-Cercel a primit cadoul mult dorit: vaccinul anti-Covid

„Nu mi-au crescut aripi mai multe decât aveam”, a spus fostul manager al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Fostul manager al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel a declarat că s-a vaccinat, astfel, în urma vaccinului, consideră că a primit un cadou de Crăciun care va pune o piatră de temelie la sfârșitul efectiv al pandemiei.

„Este începutul sfârșitul pandemiei. Îl consider un cadou de Crăciun. Azi, la institut, s-au vaccinat 60 de persoane, nimeni n-a avut decât o ușoară durere locală.”, a spus acesta.

„Nu mi-au crescut aripi mai multe decât aveam”, adaugă Streinu-Cercel, într-o notă amuzantă. „Lumea medicală este aplicată spre această problemă, a vaccinării.”, a continuat.

În ceea ce privește eventualele efecte secundare, actualul senator PSD a spus că „Riscurile practic nu există în privința vaccinului. Eu nu ma uit la efectele adverse și dacă vă uitați peste tot, în afara celor 2 cazuri de șoc anafilactic din Marea Britanie, nu au fost alte probleme”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

Adrian Streinu-Cercel a demisionat ieri din fruntea Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, întrucât proaspăta funcție de parlamentar ar intra în conflict cu cea de manager. În locul acestuia a sosit Maria Nițescu, în regim de interimat.

Citește și: Streinu-Cercel nu mai este managerul Institutului „Matei Balș”

#News