„Cutremur” la vârful Partidului Ecologist Român, ca urmare a „ecologizării” mai multor foști sociali democrați, care nu și-au mai găsit numele pe listele formațiunii în care au făcut istorie, dar care s-a descotorosit, din varii motive de aceștia.

 Vicepreședintele PER, Magdalena Bistriceanu și-a anunțat demisia din funcție, după ce în acest partid au fost primiți Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu sau Marian Vanghelie.

„Azi am decis să demisionez din Partidul Ecologist Român și, totodată, din funcția de purtător de cuvânt si vicepreședinte al partidului.

Motivul?! Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția. Decizia vine ca urmare a faptului că nu mă regăsesc în noua structură a partidului și nu-mi pot asuma mesajele livrate cetățenilor. Întodeauna am fost fermă, mi-am asumat toate acțiunile, și nu m-am cramponat de funcții. Consider că este de bun simț față de toți cei care, de-a lungul timpului, m-au susținut să fac acest pas.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au votat. Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei din campania de la Alegerile locale.

P.S: Am satisfacția că am avut mai multe voturi ca Ilan Laufer, Alex Coiță, Bogdan Stanoievici, Radu Moraru și asta datorită vouă.  Rezultatul obținut la Capitală mă onorează și știu că am făcut tot ce a depins de mine pentru asta. Ținem aproape”,  a scris Magdalena Bistriceanu pe Facebook.

Citește și: Rădulescu, ecologizare pentru un nou mandat de deputat

#News