Claudiu Manda

Claudiu Manda, sau așa cum mai este el cunoscut publicului larg, domnul Lia Olguța Vasilescu, s-a trezit la spartul târgului să remarce similitudinile dintre planul de guvernare al PSD și cel actual al liberalilor. În opinia lui Manda, cei de la PNL ar fi copiat întocmai unor elevi care nu prea au învățat lecția, fără să priceapă despre ce se vorbește în propoziție, așa cum pricep cei de la PSD, spre exemplu.

„PNL vine cu un program copiat mai mult de 60% după programul de guvernare al PSD. Mai mult, a copiat din programul PSD fără a înțelege însă esența acestui program și cum se corelează componentele sale”, a scris pe Facebook europarlamentarul PSD, Claudiu Manda.

Manda este de părere că PNL a blocat, la momentul respectiv proiectele PSD, doar ca să le preia ei acum.

„La autostrăzi reiau proiectele propuse de PSD pe care le-au blocat sau le-au subfinanțat la începutul anului. Proiectul de PPP pentru autostrada Comarnic-Brașov a fost anulat deși era în faze semnării contractului. Proiectul PPP pentru Autostrada Unirii a fost anulat. La Centura Bacăului (Autostrada Moldovei) se alocă doar 25% din ce s-a alocat anul trecut, pentru secțiunea de autostradă Sebeș-Turda doar 30%. Finanțarea podului de la Brăila este mai mică cu 20% față de ce s-a alocat anul trecut. Drumul Expres Craiova – Pitești primește doar 96 de milioane din 2 miliarde. Se laudă doar cu continuarea șantierelor deschise în Guvernarea PSD”, a mai spus Manda.

Citește și: PSD, despre planul PNL: „(…) este un dezastru”

#News