Horoscop azi, vineri 30 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral esențial al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Săgetător cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Acest aspect astrologic ne vorbește de: expansivitate, bucurie, reușite, satisfacție, noroc, generozitate, simpatie, bunăvoință și omenie. Astfel, discutăm de o zi a succesului, a fericirii, precum și a dreptății și a echității!

BERBEC

Puteți primi o veste foarte fericită despre sau de la o femeie mai matură de la mare depărtare. Aveți parte de o zi optimă și pentru studiu, evaluări și călătorii. Veți manifesta un comportament integru, just, onorabil și caritabil!

TAUR

Aveți parte de o zi cu noroc când discutăm de câștiguri materiale ce nu țin de munca dumneavoastră propriu-zisă! Totodată, vi se preconizează o zi specială și în plan romantic! Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai deosebit în această zi!

GEMENI

Astrele vă preconizează momente splendide în viața de cuplu! Și relațiile cu cei din jur în general vor fi foarte pozitive și armonioase! Un prieten mai influent și prestigios vă va susține forte!

RAC

Vi se relevă o ameliorare semnificativă în sfera sănătății! La locul de muncă veți beneficia de suportul unei colege mai vechi. Totodată, veți avea parte de o imagine bună și în ochii societății.

LEU

Vi se arată o zi minunată în plan sentimental! Este o zi fastă și pentru distracție, recreere și relaxare! Totodată, aștrii zilei vă prezintă și mai spirituali, etici și receptivi sub raport intelectual.

FECIOARĂ

O femeie mai în etate din familie vă poate fi de mare ajutor! Este și un moment de bun augur pentru a cumpăra ceva frumos pentru casă! Veți beneficia de o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor incidente sau accidente!

BALANȚĂ

Veți comunica într-un mod elocvent, dulce și diplomatic! Puteți primi și o veste foarte pozitivă despre sau de la o femeie mai în vârstă. Vi se relevă o zi îmbelșugată și pentru afaceri și treburi de ordin legal sau litigios!

SCORPION

Vi se preconizează o zi chiar bună sub raport financiar! Vă mai puteți descoperi și rafina și unele talente sau abilități cumva mai artistice ori doar sensibile. Vi se relevă și o remediere majoră în cele ce țin de sănătate!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată ceva mai pozitivi, gentili și zâmbitori! Veți atrage energii foarte benefice și prospere asupra dumneavoastră! Totodată, veți fi și foarte creativi, entuziaști și populari!

CAPRICORN

Vi se relevă o remediere semnificativă în planul sănătății! Vă veți reliefa și cumva mai empatici, sensibili și generoși! Vi se mai preconizează și unele frumoase împliniri în familie!

VĂRSĂTOR

Puteți câștiga prietenia unei femei omenoase. Veți reliefa și o judecată echilibrată, înțeleaptă și dreaptă. În discurs vă veți reliefa cumva mai expansivi, joviali și spirituali.

PEȘTI

Vi se preconizează o zi de succes în plan profesional, câștigând respectul și simpatia șefilor. Totodată, și imaginea dumneavoastră socială va fi una demnă de admirație! Puteți beneficia și de oportunitatea unui câștig financiar uluitor!

Horoscop HashtagNews