Horoscop azi, duminică 20 noiembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic reprezentativ al zilei este efectuat de cuadratura lui Marte, în retrogradare, de pe Gemeni cu Neptun, în retrogradare, de pe Pești. Acest aspect celest ne vorbește de: confuzie, indolență, grosolănie, amăgire, hipersensibilitate, fanatism și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, astăzi va trebui să ne arătam cumva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți lua unele decizii pripite și eronate! Fiți ceva mai blânzi, raționali și împăciuitori în comunicare, în discurs! Încercați să nu vă găsiți un refugiu în vicii!

TAUR

Vi se preconizează un risc înalt de pierderi materiale! Puteți manifesta și unele carențe în cele ce țin de competențe și de abilități. Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Astrele vă arată mai duri, impulsivi și irascibili! Puteți atrage unele energii chiar primejdioase asupra dumneavoastră! Nu luați decizii importante sub raport profesional!

RAC

Vi se pot releva unele riscuri însemnate în planul sănătății! Puteți atrage și adversitatea discretă a unui bărbat mai tânăr. Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată și volatilă!

LEU

Vă puteți certa cu un amic relativ mai tânăr! Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Din nefericire, vi se arată o zi chiar aspră în cele ce țin de profesie! Nu intrați în conflicte cu șefii! Nu aveți, sub nici o formă, o zi pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Vi se poate prezenta o veste rea despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare distanță! Nu aveți o zi indicată pentru călătorii în străinătate! Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite și exotice.

SCORPION

Aveți un risc chiar ridicat de accidente mai severe, deci fiți ceva mai grijulii! În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente mai stranii! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Vi se preconizează o zi de foc în viața maritală! Fiți mai atenți și în afaceri și în negocieri! În familie vă puteți lovi de unele ipostaze destul de turbulente! Nu este o zi potrivită pentru munci legate de casă.

CAPRICORN

Din păcate, puteți întâmpina unele neajunsuri chiar serioase la locul de muncă. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Puteți comunica într-un mod cumva mai ineficient și neclar.

VĂRSĂTOR

Vi se pot reliefa unele pericole legate de proprii copii! Totodată, fiți ceva mai calmi și înțelegători și în relația cu persoana iubită! Încercați să fiți și ceva mai organizați și chibzuiți și când vine vorba de gestionarea banului!

PEȘTI

Vi se pot înfățișa unele necazuri importante legate de mediul familial, mai ales de părinți! Se mai pot prezenta și unele stricăciuni legate de spațiul fizic al casei. Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți și idealiști!

Horoscop HashtagNews