Captură video Youtube
Captură video Youtube

O femeie aflată în vacanță în California a filmat momentul în care un urs a fugit din SUV-ul său, după ce a petrecut aproximativ la șapte ore în interiorul vehiculului.

Vicky Costantini, în vârstă de 49 de ani, din Redwood City, a povestit jurnaliștilor de la Upi.com, că se afla în vizită la casa de vacanță din Arnold, o comunitate mică din județul Calaveras, California.

Femeia a suferit un șoc, chiar în prima zi de concediu, văzând un urs în interiorul autoturismului

Ajungând la autoturismul său, Range Rover, Vicky a observat ceva ciudat, așa că și-a sunat prietenii.

Luminile se stingeau și se aprindeau. Autoturismul claxona. Am vrut să deschid portiera ca să îmi dau seama ce se întâmplă”, a declarat Costantini pentru un post de televiziune local.

Însoțită de prietenii ei, femeia a adus cheia pentru a deschide mașina. În momentul în care a deschis trapa, oamenii au fost șocați să vadă că în interiorul mașinii se afla un urs.

Videoclipul a fost făcut public pe canalul de TikTok

Animalul avea spume la gură în momentul în care a ieșit din mașină. Cel mai probabil era foarte deshidratat pentru că a fost acolo atât de mult timp. Era disperat să iasă”, a povestit femeia.

Costantini a spus că vehiculul, care fusese lăsat descuiat cu o noapte înainte, a fost complet distrus în interior.

Practic, un urs mi-a distus mașina. Autoturismul este complet distrus. Computerul de bord este rupt, deoarece ursul a încercat să iasă prin parbriz. Fiecare ușă este distrusă, fiecare scaun este rupt. Dar, mai rău decât orice, este mirosul”, a povestit femeia amuzată.