Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Marcel Ciolacu este, cel puțin momentan, liderul interimar al PSD. Cum CEX-ul se aproapie cu pași repezi, se pare acesta că tocmai și-a făcut rost și de-un contracandidat, din vechea gardă a lui Liviu Dragnea. După cum vă închipuiți, vorbim despre Eugen Teodorovici, cel mai mare contestatar al actualei conduceri PSD.

În timp ce Marcel Ciolacu insistă că atitudinea cea mai bună pentru electorat este cea de cumpătare în declarații, Teodorovici pare a fi de altă părere, dorindu-și înapoi vechile metehne, cele ce au dus la scăderea asurzitoare în sondaje a social democraților. De altfel, cu toate că nu renunță la modul său de abordare, pe Ciolacu nu pare să-l deranjeze concurența, fiind sigur că metodele lui sunt cele potrivite anului 2020.

  • „Eu pe Eugen, colegul meu, il incurajez sa candideze la Congres. Chiar imi doresc sa fie concurenta. Dar imi doresc sa vina si la partid. Astfel de discutii trebuie purtate la partid. Si mie mi-e usor sa atac unii colegi.
  • PSD a redeschis multe usi in ultimele 6 luni (…) Eram un fel de paria al socialistilor europeni. Acesta este limbajul meu si nu o sa mi-l modific pentru ca asa vrea cineva. Am vazut la ce scoruri electorale a dus alt limbaj al altor colegi de-ai mei.
  • Totusi Eugen a fost membru PNL. Eu am fost membru fondator PSD. Si Serban Nicolae a fost membru fondator. Sa ma acuzi pe mine ca am aranjamente cu PNL e un pic cam fortat.”, a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție live pe care o puteți urmări mai jos:

Citește și: Ponta se întreabă dacă Tătaru este „precaut, prost sau penelist”

#News