Victor Ponta

Se vede treaba că declarațiile lui Victor Ponta devin din ce în ce mai acide. Și-apoi, dacă ar fi doar acide, n-ar fi o problemă chiar atât de mare. Opoziția este făcută, până la urmă, să se opună și să semnaleze derapajele guvernului actual (oricare ar fi acesta). Adevărata problemă este că Ponta nu devine doar din ce în ce mai acid, ci mai de grabă că, în dorința sa de a ieși în evidență, începe să scape cuvinte jignitoare.

Cam cum s-a întâmplat și de data aceasta când, cuprins de euforia viitoarelor alegeri, lui Ponta îi scapă porumbelul și sugerează că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ar putea să fie ori precaut, ori penelist, ori… prost.

Ponta: „Nelu Tătaru este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?”

„Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de Covid 19 !!!

Propunerea mea este sa inceapa sa restrictioneze circulatia la sediul Guvernului ( unde se bea whiskey si se fumeaza cigars fara distantare sociala si fara masca) / la IASI la sedintele de Partid ale PNL unde participa sute de persoane / la TIMIS unde Primarul Robu si Senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul sa inaugureze un teren de fotbal facut din banii dati de Liviu Dragnea prin PNDL !

Ce parere aveti dvs despre Nelu Tataru- este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST?”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Lui Tăriceanu nu-i plac isteriile cu iz de COVID, așa că vine cu propriile soluții

#News