Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Marele analist politic, Kelemen Hunor, cel care a dovedit până acum că se pricepe să analizeze bine cu cine ar trebui să se alieze, ca să-i meargă bine, a declarat de curând cum că PNL își cam trage sigur craca de sub picioare dacă insistă să susțină alegerea primarilor în două tururi, întrucât, în opinia lui Kelemen, Capitala este deja a celor de la USR.

”PNL nu va câștiga capitala pentru că nu va intra în turul doi. Capitala? O va câștiga USR care va intra în turul doi cu PSD”, a declarat Kelemen Hunor la Realitatea.

Astfel, acesta este de părere că un eventual candidat PNL (oricare s-ar decide să fie acesta) la Primaria Municipiului București, nu are absolut nicio șansă să ajungă în turul doi de alegeri locale, caz în care se va reveni la acest tip de alegeri. Cele mai șanse, în viziunea lui Kelemen Hunor, le au cei de la USR, care au decis să meargă cu un candidat comun cu cei de la Plus, așa cum era de așteptat.

”Vom face alianță și cu diavolul dacă este nevoie să nu avem două tururi pentru că este o greșeală să schimbi lucrul ăsta acum când alegerile sunt în mai-iunie”, a completat Kelemen Hunor.

Citește și: PSD: „Primiți cu moțiunea de cenzură?”, PNL: „Primim!”

Așadar, liderul UDMR nu se sfiește să afirme că vechiurile obiceiuri nu se uită atât de ușor și că va apela oricând la metodele care l-au consacrat, caz în care PNL insistă să meargă mai departe cu alegerea primarilor în două tururi. Pesemne, această rețetă cu primarul din primul tur i-a fost prielnică și lui până acum, așa cum și PSD-ul a avut de câștigat la ultimele alegeri locale.

În concluzie, Kelemen Hunor este pregătit să-și vândă sufletul pentru a nu știu câta oara, doar-doar alegerile alea în două tururi n-or să se întâmple.

#News #UDMR