O chelneriță a primit un bacșiș de 1.000 de dolari 

Ea a primit banii în dimineața de Crăciun, de la un client.

O chelneriță din SUA a primit, în dimineața de Crăciun, un bacșiș de 1.000 de dolari de la un client. Callie Blue, în vârstă de 29 de ani, servea la mese la restaurantul Gus’s Diner din Sun Prairie, Winsconsin la ora 6 dimineața. Ea a început să vorbească cu unul dintre puținii clienți din restaurant la acea oră. Bărbatul i-a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari, clientul fiind Michael Johnson, președinte și CEO al Boys & Girls Clubs din Dane County, potrivit digi24.ro.

El a declarat că a vrut să dea banii unor oameni care au nevoie de ei, fiind o parte a campaniei Pay It Forward (Dă mai departe) a clubului. Doi donatori au dat aproximativ 5.000 de dolari pentru bacșișuri.

 Michael Johnson a declarat că și-a rezervat ziua de Crăciun pentru a se întâlni cu familiile pe care voia să le ajute. El a ajuns la Gus’s Dîner deoarece primise un e-mail despre Callie Blue și dorea să-i vadă abilitățile și comportamentul atunci când își servește clienții. El a fost suficient de impresionat de chelneriță pentru a scoate din buzunar 1.000 de dolari din cei 5.000 pregătiți pentru donații. Alți 12 chelneri au primit bacșișuri mari de Crăciun, în cadrul acestei campanii, dar chelnerița Callie Blue a primit cei mai mulți bani deoarece era la muncă în dimineața de Crăciun. Femeia a spus că bacșișul primit este „uimitor” și că va folosi banii pentru a cumpăra hrană pentru cei patru cai ai ei.

200 de autovehicule implicate într-o coliziune, din cauza ceții