O femeie din Italia, bătută de soț pentru că spăla haine și aprindea lumina

Femeia a apelat la autorități deoarece era bătută de fiecare dată când încălca regula impusă de bărbat.

Un italian a fost arestat după ce i-a interzis soției să se mai spele și să aprindă becurile în casă, obligând-o să stea pe întuneric. Incidentul a ajuns în instanța din orașul Veroli (Lazio), din Italia.

De fiecare dată când femeia nu respecta aceste ordine, aceasta era bătută de soțul ei, un funcționar în vârstă de 53 de ani. El nu a vrut ca ea să folosească mașina de spălat, din cauza consumului de energie electrică, potrivit g4media.ro.

Femeia, pedepsită fizic dacă nu asculta ordinele bărbatului

Tot din această cauză, bărbatul i-a cerut femeii să stea seara în cameră, pe întuneric. „Eu sunt singurul care lucrează aici, sunt singurul care aduce bani acasă. Eu plătesc curentul și gazul”, i-a spus el femeii. Acest lucru era transmis de bărbat femeii, atunci când îi găsea camera cu lumina aprinsă sau când o găsea în baie, cu intenția de a se spăla.

Femeia pleca la părinți pentru a face duș

Femeia nu avea voie nici măcar să-și vadă familia dar obișnuia să se furișeze la casa părinților pentru a face un duș. În locuința femeii era interzis dușul deoarece boilerul nu funcționa, tot din cauza scumpiriii curentului electric. De teama că bărbatul îi va lua copiii de lângă ea, două fete minore, femeia a suferit jigniri și bătaie, fără să spună nimic.

Femeia nu a mai putut suporta și a fugit din casă, În urma plângerii pe care ea a depus-o, bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru rele tratamente în familie în formă agravată. Femeia, care este îngrijită de serviciile sociale, își caută un loc de muncă pentru a se putea întreține singură împreună cu copiii ei. Bărbatul a respins toate acuzațiile și, prin intermediul avocatului său, este hotărât să demonteze acuzațiile femeii.

https://www.hashtagnews.ro/28/10/2022/politica/caini-dsv-export-maramures/