O provocare pe TikTok a condus la moartea a patru adolescenți

Ei au participat la o provocare care încurajează furtul de mașini, „Kia challenge”.

Patru tineri și-au pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier petrecut în Buffalo, după ce au participat la o provocare pe TikTok.

Cei patru adolescenți au participat la o provocare pe TikTok, care încurajează furtul de mașini, „Kia challenge”, care are un trend periculos pe TikTok.

Tinerii au distrus mașina în timpul „provocării Kia”, care le arată utilizatorilor cum pot să fure unele modele moderne  ale autoturismelor Kia și Hyundai. În prezent, polițiștii efectuează o investigație cu privire la teribilul accident în care au murit patru tineri, potrivit gandul.ro.

Printre victime se află și o tânără mămică. Marcus Webster, 19 ani, Swazine Swindle, 17 ani, Kevin Payne, 16 ani și Ahjanae Harper, 14 ani, au murit, într-o mașină Kia furată.  Tinerii nu purtau centuri de siguranță, trupurile lor fiind pur și simplu aruncate din autoturism.

Șoferul în vârstă de 16 ani a ajuns la spital și a fost externat, în timp ce un al cincilea pasager, o fată de 14 ani, se află în stare bună la Centrul Medical din Erie County.

Într-un clip video distribuit pe Twitter, un localnic spune că Harper a născut recent o fetiță. „Era o tânără mămică”,spune bărbatul. „Și-a petrecut, cu siguranță, mult timp alături de fiica ei”, a mai spus el. Harper urma să împlinească 15 ani pe 1 noiembrie 2022, familia ei lansând un cont GoFundMe de 15.000 de dolari, pentru comemorarea ei..Sora lui Swindle, Nashira Andrerson, a declarat că adolescenta juca baschet, fiind o persoană foarte veselă. Webster era un tânăr foarte muncitor și făcea „naveta” între școală și serviciu. Șoferul mașinii Kia, care a fost furată duminică seară, a fost acuzat de folosirea neautorizată a unui vehicul și deținerea unui bun furat.  El va fi audiat în luna noiembrie.

TikTok este aplicația mobilă care le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 secunde și 10 minute ca durată.

Aceste filmulețe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile iar protagoniștii filmulețelor fie dansează, mimează un dialog sau un cântec ori interpretează scenic pe baza sunetului original, totul pentru a crea o plăcere, o stare de bine utilizatorului. Potrivit rezultatelor obținute de magazinele de aplicații AppStore și GooglePlay, TikTok este cea mai descărcată aplicație la nivelul continentului European și a celui American, iar valoarea companiei deținătoare a acestei aplicații a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

 O femeie din Italia, bătută de soț pentru că spăla haine și aprindea lumina