Ionuț Pucheanu își va continua mandatul de primar de Galați, după ce a câștigat, cu peste 50 la sută dintre voturile exprimate.

„Este o bucurie mare. Au fost emoții ca la orice competiție sportivă. Scorul de peste 50% îmi arată că promisiunea făcută în 2016, când am câștigat cu 24%, aceea de a face tot ce îmi stă în putință pentru a convinge tot mai mulți cetățeni, îmi arată că și la Galați lucrurile pot merge într-o direcție corectî. Că pot fi primarul tuturor gălățenilor, așa cum am spus în 2016. Am ajuns, după 4 ani de muncă asiduă, alături de echipa pe care am coordonat-o, să scoate, un scor pe care competitorii nu îl credeau verosimil acum câteva ore.

Acest scor mă obligă și mai mult decât în 2016, la faptul că am peste jumătate dintre gălățenii care mi-au acordat încrederea, și pe care sunt obligat să nu-i dezamăgesc. Le fac o promisiune, deşi rar fac promisiuni: următorii patru ani nu vor fi cu nimic mai prejos decât cei patru pe care deja i-am parcurs împreună”, a declarat Ionuț Pucheanu, duminică seară, la sediul PSD.

Transmisiune directă de la sediul PSD GalațiReacțiile candidaților și rezultate parțiale în timp real!

Publicată de PSD Galati pe Duminică, 27 septembrie 2020

PSD a obținut tot peste 50 la sută din voturi și pentru șefia Consiliului Județean, unde a candidat Costel Fotea, cel care deținea deja această funcție.

„Vreau să le mulţumesc gălăţenilor pentru că astăzi ne-au votat. Ne-au votat pentru că în ultimii patru ani am căutat tot timpul să găsim soluţii pentru problemele Galaţiului, pentru dezvoltarea judeţului. Acest scor ne onorează, dar în acelaşi timp ne obligă foarte mult, pentru că aşteptările sunt din în ce mai mari”, a precizat Fotea.

În municipiul Galați, prezența la vot a fost de 82.106 persoane, adică 31,22%, în timp ce la nivelul județului au fost 211.433 de alegători (40,22%).

Citește și: PSD-ul a pierdut Constanța

#News