Foto: Pixabay

În mod oficial, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va candida din partea Partidului Republican pentru un nou mandat la Casa Albă. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, în cursul zilei de ieri. Principalul său contracandidat este democratul Joe Biden, cel susținut acum atât de fostul președinte Barack Obama, cât și de fosta contracandidată a lui Donald Trump, Hillary Clinton.

Donald Trump: „Biden este calul troian al socialismului”

Într-un discurs tipic „Trump” acesta l-a atacat pe Joe Biden, declarând că Biden nu este, câtuși de puțin, capabil să îi apere pe cetățenii americani, încât nu ar fi avut „puterea” de a a-i înfrunta pe „marxiștii” din tabăra lui Bernie Sanders, un alt contracandidat puternic al lui Trump de la ultimele alegeri prezidențiale din America.

„Dacă Joe Biden nu are puterea să înfrunte marxiști ca Bernie Sanders și radicalii săi, atunci cum va putea să vă apere pe voi?”, a mai spus Trump.

Cu toate că, la începuturile pandemiei, președintele Donald Trump s-a arătat sceptic în ceea ce privește existența Covid-19, ca după aceea să sugereze faptul că leacul ideal ar fi un dezinfectant pe bază de clor, acesta este acum de părere că America lui Joe Biden ar fi fost afectată de un număr infinit mai mare de infectări.

În momentul de față SUA se află pe primul loc în topul infectărilor cu 2,513,898 de cazuri active și 184,796 decedați.

„China ar fi stăpână pe țara noastră, dacă Biden ar fi ales. Spre deosebire de el, voi cere socoteală Chinei pentru tragedia pe care a declanșat-o”, a mai spus liderul de la Casa Albă.

Citește și: Trump distruge planeta, câinii latră, caravana trece

#News