Marian Mina

Reprezentanții PSD nu se mai satură să atace măsurile de prevenire, combatere și de stopare a răspândirii noului coronavirus. Mai întâi au acuzat Guvernul că nu au luat măsurile potrivite, la timp. Apoi că măsurile pe care le-au impus autoritățile sunt de fapt abuzuri în formă continuată. Tot social-democrații au modificat și au adus completări pe care le-au considerat de cuviința la legea carantine pentru ca, ulterior să o și voteze.

Acum, deloc surprinzător, tot se mai găsesc social-democrați să conteste măsurile. Ultimul pe lista celor care, probabil, consideră că virusul chinezesc nu reprezintă nicio amenințare este Marian Mina, președintele consiliului județean Giurgiu, membru PSD și finul lui Niculae Bădălău. Acesta se plânge că este ținut în carantină forțată deși ar fi fost testat negativ de două ori la infecție cu noul coronavirus. Mai mult, Mina a anunțat într-o postare pe Facebook că este decis să facă plângere penală DSP-ului din Giurgiu!

„Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliția politică a Prefecturii acționează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu. Am două randuri de teste negativ concludente și, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu și sunt verificat de forțele de ordine dacă nu cumva am încălcat condițiile arestului la domiciliu fără faptă. Nici până în ziua de azi nu am primit decizia de carantinare și nu am semnat nimic în sensul acesta. Voi depune plângeri penale împotriva tuturor autorilor abuzului”, a postat Mina pe Facebook.

Citește și: Liderii PSD au decis. Votează legea carantinei

HashtagNews.ro