Peste 250 de persoane au fost implicate într-o bătaie generală la un ștrand din Berlin, relatează Digi24.

Situația tensionată vine la doar o săptămână după ce un eveniment similar a avut loc la marginea capitalei Germaniei, mai exact în localitatea Steglitz.

Conflictul a izbucnit după ce o tânără de 21 de ani și prietenele ei au fost stropite cu pistoale de apă de mai mulți copii prezenți la ștrand. A urmat o ceartă între cele două părți, iar un bărbat a intervenit pentru a face dreptate.

Bătaie între 250 de persoane

El a luat pistolul de apă și ar stropit-o pe tânără direct în față, moment în care ea l-a scuipat, bărbatul lovind-o cu jucăria în față, relatează oamenii legii.  Tânara a suferit o fractură de piramidă nazală și sângera profund, iar angajații ștrandului au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Suspectul a părăsit zona.

Din motive care nu au fost încă clarificate, au izbucnit brusc revolte, iar angajații ștrandului au fost hărțuiți de până la 250 de vizitatori ai ștrandului”, au anunțat polițiștii.

Cei prezenți nu i-au mai ascultat pe angajații ștrandului, iar șeful de tură a încercat să-i dea afară pe oameni, dar fără succes. Abia după sosirea poliției, situația s-a calmat, iar oamenii au părăsit ștrandul.

Poliția desfășoară cercetări pentru vătămare corporală și perturbarea liniștii publice.

Reamintim că în urmă cu șapte zile, un incident asemănător a avut loc în Steglitz din Berlin, unde poliția a intervenit cu 13 mașini și zeci de agenți pentru a calma situația.

Citește și articolul: Ținutul Zimbrului din Neamț a obținut locul I, la Berlin