Popescu Piedone, mesaj privind candidatura sa la Primăria Capitalei: Acum, aveți în față un monopost de clasă, propulsat de cetățenii de care îi pasă!

Potrivit lui Popescu Piedone, în București nimic nu merge ca pe roate

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, este hotărât să le demonstreze bucureștenilor că este cel mai bun pentru funcția de primar general al Bucureștiului.

Edilul Sectorului 5 are mari șanse să câștige Primăria Capitalei, potrivit rezultatelor sondajelor date publicității în ultima perioadă. Într-o postare pe pagina de Facebook, Popescu Piedone se compară cu un monopost de clasă, gata să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. Popescu Piedone a declarat că ” monopostul ” este propulsat de către cetățenii de care îi pasă în timp ce la start adversarii săi politici au ” înscris ” un LĂSTUN. Potrivit lui Popescu Piedone, „LĂSTUN”, candidatul lansat nu este pe placul bucureștenilor.

Popescu Piedone : Ați înscris Lăstunul la Formula 1 și v-ați dat seama că-n tribune nu-l place niciunul?

Popescu Piedone sugerează că ar fi mai indicat pentru adversarii săi politici să renunțe la candidatul propus de ei pentru Primăria Capitalei

Mesajul lui Popescu Piedone

„NU E PEȘTE CA MORUNUL, NICI MAȘINĂ CA LĂSTUNUL .Ați înscris Lăstunul la Formula 1 și v-ați dat seama că-n tribune nu-l place niciunul? Cu doi cilindri paraleli și-un dram de polish pe proțap ați crezut că, gata, e tunat? L-ați uns mecanic pe Bogdănel Întâmplătoru’ și așteptați să-i zbârnâie motoru’? I-ați lipit două stikere uzate pe cozoroc și așteptați să vă poarte noroc? Visați safety car la debut de cursă, ca să aibă Lăstun, pe circuit, cale întinsă? CÂND ÎN ORAȘ NIMIC NU MERGE CA PE ROATE, UN SAFETY CAR PENTRU LĂSTUN CHIAR NU SE MAI POATE! Acum, aveți în față un monopost de clasă, propulsat de cetățenii de care îi pasă! Chiar dacă la boxe îi puneți zece pneuri, lângă al nostru monopost… Lăstunul dă mereu rateuri. Luați loc, fără rușine, în lojă, la balcon, și cereți de urgență… “- Abandon!”

PS: Dacă tot v-ați scos Lăstunul din dulap și l-ați dat cu ruj pe buze, dați-i să facă drifturi pe maidan ca să ne amuze! „, este mesajul transmis de Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Toți membrii PMP din Sectorul 5 au demisionat și s-au înscris în filiala PUSL condusă de Vlad Popescu Piedone