Marian Vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie nu a rămas pe „lângă” viața publică/politică după ce a pierdut alegerile locale, ci s-a „repliat” și candidează pentru un mandat de deputat pe listele Partidului Ecologist Român Călărași.

Potrivit G4Media, Vanghelie deschide lista de candidați, care fusese contestată în Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, însă instanța a anulat decizia, potrivit portalului instanțelor de judecată.

„Admite contestaţia formulată de către reclamantul Partidul Ecologist Român împotriva Deciziei 16 adoptată de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 12 Călăraşi. Dispune anularea respectivei decizii. Admite lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor în Circumscripţia nr. 12 Călăraşi a Partidului Ecologist Român, astfel cum a fost modificată, astfel: la poziţia nr. 1, Vanghelie Marian, la poziţia nr. 2, Popa Vasile Valentin, la poziţia nr. 3, Drăghici Marinela Cezarina, la poziţia nr. 4, Ardeleanu Ioan, la poziţia nr. 5, Neagu Constantin şi la poziţia 6 Panait Lucian Mădălin. Cu apel în termen de 48 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Călăraşi. Pronunţată în şedinţa publică din data de 26.10.2020”, se arată în decizia instanței.

Partidul Ecologist Român a strâns deja „sub culorile lui” mai mulți sociali democrați grei care și-au dat demisia din partid, pe motiv că nu s-au mai găsit pe listele PSD, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, dar și artiști care pot aduce câteva procente: Sanda Ladoși și Marcel Pavel, cei doi candidează în Mureș.   

Citește și: Codrin Ștefănescu face campanie PER

#News