#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Se știe deja că ministru de Finanțe, Florin Cîțu este un adept al transparenței, lucru pe care l-a expus ori de câte ori a avut ocazia. Joi seară, într-o postare pe pagina de Facebook, Cîțu a venit cu precizări legate de modul în care această transparență va putea fi pusă în practică, sperând că așa vor dispărea „știrile false” cu privire la tot ce ține de finanțele românești.  

„Așa cum am promis, senatorii și deputații României vor primi în fiecare lună, începând de astăzi, TOATE datele importante despre execuția bugetară și situația finanțelor publice.

Ministrul finanțelor publice îi va informa personal pe fiecare senator și deputat în legătură cu cifrele reale cu care lucrează MFP. Transparență 100%.

Premieră în politica românească.Așa cum am promis, senatorii și deputații României vor primi în fiecare lună, începând…

Publicată de Florin Cîţu pe Joi, 27 august 2020

În același timp, în cazul în care colegii senatori și deputați au și alte întrebări mi le pot adresa direct fără alți intermediari printr-un simplu «reply».

De astăzi dispar din spațiul public toate știrile false legate de execuția bugetară, împrumuturi, datorie publică, rata inflației etc”, a scris Cîțu pe Facebook.

Tot joi, Florin Cîțu i-a reamintit lui Marcel Ciolacu de invitația făcută la Ministerul de Finanțe.

Citește și: Cîțu se uită în oglindă și vede un om transparent și profesionist

#News