În cursul acestei dimineți, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat înființarea unei noi linii de autobuz în Sectorul 4. În colaborare cu primarul de sector, Daniel Băluță, Primăria Capitalei a inaugurat traseul 241 ce va urma să deservească nevoilor celor ce se deplasează pe ruta: Șoseaua Berceni – Bulevardul Metalurgiei – Strada Turnu Măgurele.

Inițiativa a luat naștere la cererea cetățenilor și a fost pusă în practică de Primăria Generală, cât și de Primăria Sectorului 4, astfel că cei ce locuiesc în cartierele rezidențiale vor avea de acum ocazia să circule în condiții civilizate.

Traseul autobuzului 241

Traseul de autobuz cu indicativul 241 va funcţiona începând de la Cartierul Apărătorii Patriei pe Şoseaua Berceni, Bulevardul Metalurgiei, Drumul Binelui, Strada Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Strada Poştalionului – Biserica „Sfinții Brâncoveni”, urmând ca la întoarcere să se deplaseze pe Drumul Binelui, Bulevardul Metalurgiei, Drumul Jilavei, Strada Turnu Măgurele, și apoi pe Şoseaua. Berceni.

„Oamenii pe primul loc! Am infiintat o nouă linie de autobuz în cartierul Apărătorii Patriei, din sectorul 4 al Capitalei! Va avea indicativul 241 si va asigura transportului cetățenilor din cartierele rezidențiale contruite în zona cuprinsă între Șos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Măgurele. Am discutat despre necesitatea infiintarii acestei noi linii de autobuz cu Daniel Băluță primarul sectorului 4 al Capitalei. Amandoi suntem preocupati sa oferim conditii civilizate de transport public in comun si pentru locuitorii din cartierele noi.Linia 241 va funcţiona de la Cartierul Apărătorii Patriei pe Şos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui, Str. Aurel Perşu, Drumul Dealul Aluniş, Str. Poştalionului – Biserica „Sfinții Brâncoveni”, cu întoarcere pe Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni. Prin dezvoltarea rețelei de transport către noile cartiere rezidențiale, mii de locuitori vor putea accesa mult mai ușor mijloacele de transport în comun, fără a mai fi nevoiți să se bazeze exclusiv pe autoturismul personal.Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative.”, a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea vă urează călătorie plăcută!

#News