Horoscop azi, vineri 28 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic esențial al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Leu cu Soarele de pe Taur, marcând primul pătrar al luminariilor din acest nou ciclu lunar. Acest aspect astrologic ne vorbește de ipostaze ce țin de: autoritarism, conflicte, duritate, stres și nervozitate. Din punct de vedere astral, este o zi destul de turbulentă, fiind necesar să ne regăsim pacea, calmitatea și echilibrul interior pentru a face față cât mai bine provocărilor zilei!

BERBEC

Din păcate, vi se preconizează o zi nu tocmai satisfăcătoare în plan romantic, sentimental. Vi se mai pot ivi și unele mici probleme în relația cu copiii! Puteți resimți și unele dificultăți mai importante legate de bani, de resurse.

TAUR

Vi se pot ivi unele neplăceri legate de o femeie cumva mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai instabilă. Aștrii vă arată și ceva mai aroganți și dificili.

GEMENI

Încercați să fiți ceva mai clari și limpezi în comunicare, în discurs. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate. Căutați să nu vă însingurați, să nu vă retrageți din fața vieții!

RAC

Puteți avea parte de unele mici probleme de ordin material, financiar. Se poate arăta și o dezamăgire mai semnificativă din partea unui prieten mai important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje.

LEU

Astrele vă arată mai hipersensibili, volatili și cam turbulenți sub raport emoțional. Se prea poate ca astăzi să intrați și în unele mici încurcături! Dacă apare vreun conflict cu șeful, nu amplificați discuția!

FECIOARĂ

Puteți resimți o stare psihică cumva mai slăbită, mai afectată. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Nu este o zi de bun augur pentru studiu, evaluări și călătorii pe alte mealeaguri!

BALANȚĂ

Vi se pot releva unele mici probleme în relația cu o prietenă mai în vârstă. Nu este o zi fastă pentru mari evenimente publice! Astrele vă mai preconizează și un semnificativ risc de accidente sau incidente, deci fiți ceva mai prudenți!

SCORPION

Din nefericire, reputația dumneavoastră ar putea avea de suferit în această zi. Se mai pot ivi și unele dificultăți legate de părintele de gen opus. În viața de cuplu se pot isca unele conflicte chiar destul de grave!

SĂGETĂTOR

Puteți resimți o stare mentală destul de încercată, fiindu-vă mai greu să vă concentrați asupra treburilor zilei. Nu este o zi indicată pentru a lua mari decizii în viață. Vi se mai pot prezenta și unele probleme de sănătate mai serioase.

CAPRICORN

Vi se preconizează o stare afectivă cumva mai fragilă. În viața romantică se pot prezenta unele evenimente cam tensionate. Nu vă este o zi fastă pentru întreceri și competiții!

VĂRSĂTOR

Puteți avea parte de unele minore probleme în viața de cuplu. Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, înțelegeri și tranzacții majore. Se pot releva și unele probleme mai importante legate de un bărbat mai matur din familie.

PEȘTI

Fiți mai atenți cu sănătatea, în special când vine vorba de probleme ce țin de sistemul digestiv, dar și de sâni în cazul femeilor! Căutați să fiți ceva mai echilibrați și fideli în comunicare, în discurs!

Horoscop HashtagNews