Trei bărbaţi, anchetați pentru plasarea de monede false

Unul dintre ei a fost pus sub control judiciar.

Trei bărbaţi din judeţul Teleorman sunt cercetaţi de poliţişti, fiind acuzaţi că au plasat bancnote false de 50 de euro la mai mulţi agenţi economici. Unul dintre ei a fost pus sub control judiciar, potrivit stiripesurse.ro.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 3 bărbaţi cu vârste de 35, 28 şi 39 de ani, toţi din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, au în preocupări plasarea de monedă falsă, euro, la diferite societăţi comerciale din judeţ”, a transmis, joi, IPJ Teleorman.

Potrivit oamenilor legii, persoanele bănuite ar fi pus în circulaţie în judeţul Teleorman, 18 bancnote contrafăcute euro, în cupiură de 50 de euro. Cele 3 persoane bănuite au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, fiind dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de plasare de monedă străină, ulterior, faţă de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile,  a mai precizat IPJ Teleorman.