Traian Băsescu

Traian Băsescu le știe pe toate. Nimic nu-i scapă. Tocmai din acest motiv, am ales astăzi să fac un doi în unu. În prima parte vom vorbi despre faptul Băsescu este convins că liderul nord-coreean, Kim Jong-Un a murit, însă presa mușamalizează acest lucru, întrucât autoritățile încă nu s-ar hotărî asupra succesorului acestuia.

În a doua parte, același atotștiutor Băsescu, ne vorbește despre adevăratul motivul pentru care Adrian Streinu-Cercel ar fi căzut în dizgrație. Vorba aia veșnică din popor „sunt interese mari la mijloc!”.

Kim Jong-Un a murit, spune fostul președinte

„Kim Jong Un a murit. Până când structurile militare decid urmaşul, rămâne incertitudinea. Personal, cred că militarii s-au săturat, depinde dacă au soluţie pentru că în Coreea de Nord, cu o asemenea putere militară, nu e uşor să numeşti un urmaş. Nu cred că un stat atât de militarizat cum este Nord Coreea nu are alternative militare. Problema este de frică. Au riscul să nu reuşească cei care au altă idee decât urmaşul. Or sora lui Kim Jong Un, cu certitudine, la ora asta revendică locul, dar până nu clarifică, vor lăsa incertitudini. Este extrem de greu să vii cu o femeie şefă peste atâţia generali”, a declarat Traian Băsescu la România TV aseară.

Traian Băsescu despre Adrian Streinu-Cercel

„Cercel rămâne directorul Institutului Matei Balş. Era la o comisie acolo care funcţionează temporar. Cercel a mai supărat şi altădată. Acum, în mod evident el fiind pe teoria că trebuiesc făcute testări mai multe, a intrat în coliziune cu cei care iau decizii. Că s-au implicat premierul şi preşedintele cu atacuri publice la un om de prestigiu cum este Cercel… Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a mai spus Băsescu.

Citește și: Ponta îi dă lecții de limba română lui Iohannis

#News