Tânără din București, reținută după ce a fugit de polițiști

Fata de 19 ani a încercat să fugă de oamenii legii

O tânără de 19 ani, pasageră într-o mașină, a fost încătușată de polițiștii de la Brigada Rutieră, după ce a încercat să fugă. Autovehiculul era căutat de agenți după sesizarea unei persoane, care a anunțat că a fost amenințată cu un pistol de către șofer, potrivit stiripesurse.ro.

La data de 27 martie Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din sectorul 1 i-ar fi pulverizat cu spray paralizant în ochi și ar fi amenințat-o cu un pistol.

Autovehiculul cu care se deplasa bărbatul în cauză a fost transmis în rețeaua radio, iar în jurul orei 07.48, s-a procedat la oprirea acestuia. A fost identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost testat atât cu aparatul Drugtest, cât și cu aparatul etilotest. Rezultatele indicate au fost negativ, respectiv zero.

De asemenea, în autovehicul se mai afla o tânără în vârstă de 19 ani. La momentul opririi autovehiculului de către organele de poliție ea a încercat să se sustragă controlului, pietonal.

La scurt timp aceasta a fost imobilizată. Astfel, în urma controlului efectuat, asupra acesteia a fost găsită o armă cu țeavă scurtă, tip revolver. De asemenea, în autovehicul au fost găsite o butelie de gaz pentru încărcare, o cutie care conține aproximativ 50 de bile de cauciuc și două spray-uri paralizante. Persoana a fost sancționată contravențional, iar ca masura complementară a fost dispusă confiscarea armei. Mai mulţi elevi de la acelaşi liceu s-au bătut în stradă