Gianina din „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie

Iubitul actriței este Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România..

Actrița Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, a fost cerută în căsătorie.de iubitul austriac, Manfred Spendier. „Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”,  i-a spus actrița lui Cătălin Măruță, în emisiunea la care a fost prezentă chiar de ziua ei, potrivit ziare.com.

Anca Dumitra a mărturisit că îi place să filmeze chiar și de ziua ei de naștere, deoarece adoră ceea ce face

Ea a dezvăluit că nu a putut fi acasă, la Craiova, cu această ocazie, pentru a sărbători împreună cu părinții.

„Mă bucur că sunteți prezenți alături de mine în fiecare an și vă mulțumesc tare mult. Sunt trează de la 5:00, nu mă plâng nicio secundă, pentru că am fost la filmare și ador ceea ce fac. Îmi place și dacă am filmări de noapte, de zi și de ziua mea de naștere. N-am nicio problemă.

Am vorbit cu părinții și în ultimii ani aveam obiceiul ăstă frumos de a-i surprinde bătându-le la ușă, însă, de data asta, chiar nu s-a putut. Ei au sperat până în ultima secundă că îi păcălesc cumva că am treabă și că o să ajung în Craiova, dar n-am ajuns”, a declarat Anca Dumitra.

Anca Dumitra a venit la o petrecere împreună cu iubitul ei, cei doi mai având o singură apariție publică, la Premiile Gopo de anul acesta

Actrița a venit ținându-l de mână pe iubitul ei Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi, așa, chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mai spus actrița.

Sute de zboruri ale companiei Lufthansa vor fi anulate vineri